Ultra V Trådlyft

”Ett icke kirurgiskt lyft för omedelbar och långvarig hudföryngring”

 

Ultra V Trådlyft finns idag i fler än 25 länder världen över. Med en stark bas i vetenskapen och en välbeprövad säker teknologi är behandlingen marknadsledande inom sitt slag.

Vad är Ultra V trådlyft?

Ultra V Trådlyft har snabbt blivit en ledande metod bland hudföryngrings behandlingar. Anledningen är att patienterna snabbt och effektivt upplever utmärkta estetiska resultat utan narkos, intensiv smärta eller lång konvalescens. Det är en vetenskapligt beprövad behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet. Resultatet blir övertygande, förloppet är komplikationsfritt.

Vilka resultat kan förväntas?

Ultra V trådlyft går helt i riktlinje med vårt motto förbättring utan förändring där resultatet ger ett naturligt lyft och därmed en föryngrande effekt med en fastare hudstruktur. Med hjälp av nedbrytbara PDO trådar, som sedan lång tid tillbaka använts vid kirurgi, stimuleras hudens vävnad och produktionen av kollagen och elastin ökar vilket ger en tydlig uttalad hudföryngring.

Vad är Polydioxanon (PDO)?

PDO-trådarna som används vid trådlyft är tunnare än ett hårstrå och är av samma material som används inom kirurgi. PDO-trådarna är vävnadsvänliga, nedbrytbara och helt ofarliga för kroppen.

Behandlingsområden?

Trådlyft med Ultra V kan utföras över hela kroppen. De vanligaste behandlingsområden inkluderar ansikte, områden kring ögon, kinder, dubbelhaka, panna, näsa, mun, veck, hals, armar och lår. Trådlyft kan även användas för att skapa en ungdomligare V form av ansiktet.

Vem passar att göra Ultra V Trådlyft?

Ultra V trådlyft passar både kvinnor och män, yngre och äldre. Yngre kan göra behandlingen för att kontinuerlig bibehålla en ungdomlig hud och äldre för att få ett mer ungdomligt utseende.

Hur länge håller effekten av Ultra V Trådlyft?

Omedelbart efter behandlingen märks ett tydligt lyft men maximal effekt av behandlingen upplevs efter cirka 3 månader. Därefter håller effekten i 1-2 år, beroende på individens livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up’s” kan även göras för att bibehålla resultatet en längre tid. 

Fördelar med Ultra V Trådlyft

  • Säker behandling
  • Kort behandlingstid
  • Tydliga resultat
  • Inga ärr
  • Kort återhämtningstid

Ultra V Trådlyft genomförs enbart av legitimerade och certifierade behandlare.
För vidare frågor eller funderingar är du välkommen att boka en konsultation.

Pris ges efter konsultation.

 

”Ingen kirurgi, ingen narkos, ingen konvalescens”.

”Upplev utmärkta estetiska resultat utan ärr och långa återhämtningstider med Ultra V trådlyft.”

 

  • Erbjudanden

  • Boka online

    boka nu

  • Nöjda kunder