Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling mini – 30 min595 sek

Rengöring, hudanalys, peeling, kortare ansiktsmassage, mask, dagkräm och produktrekommendation.

Beauty Box Classic – 60 min795 sek

Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansikts-dekolletagemassage, mask, dagkräm och produktrekommendation.

Beauty Lyster – 60 min1095 sek

Rengöring, hudanalys, AHA-pensling, ånga, porrengöring, lyxig specialmask med vitamin kick, dagkräm och produktrekommendation.

Beauty Box X Kardashain LED – 60 min1695 sek

Vem vill inte ha Kim Kardashians berömda glow och perfekta hy? Nu har vi tagit fram tre stycken behandlingar just för dig inspirerade av Kim herself! Vi skapar mikrokanaler i huden med hjälp av microneedling, därefter applicerar vi en kemisk peeling som tränger ner på djupet genom dessa kanaler. Detta följs upp med en sheetmask rik på vitaminer och hyaluronsyra. Behabdlingen avslutas med LED-ljus samt ultraljud. LED-ljuset och Ultraljudet maximerar effekten av masken samtidigt som de jobbar mot pigment, hudföryngring och antiinflammatoriskt.

Clean Skin1195 sek

Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ytterligare en rengöring, ansiktsmask, vårdande dagkräm samt special vård. En akne behandling som rengör på djupet och förser huden med mycket fukt samtidigt som den är avfettande. Den tar effektivt bort döda hudceller och har en förminskande effekt på förstorade porer samtidigt som den gör huden klarare och lämnar en skön känsla av renhet. Passar utmärkt för en blank, oren, storporig eller blandad hud.

Beauty Box Guld – 120 min1995 sek

Frans & brynfärg, rengöring, hudanalys, AHA-pensling, ånga, porrengöring, bryntrådning, ansikts – och dekolletagemassage som efterföljs av hyaluronsyra-serum och 24-karat guldmask för både ansikte och hals med vitaminkick, dagkräm och produktrekommendation.

Beauty Box Man – 45 min695 sek

Ryggmassage, rengöring, peeling, dekolletagemassage, fuktgivande mask, skalpmassage, dagkräm och produktrekommendation.

Beauty Box Glow – 60 min4495 sek

Rengöring, hudanalys, milk peel, Dermapen, rikt återfuktande och lugnande ansiktsmask, dagkräm och produktrekommendation.

Beauty Box Pregnant – 90 min1395 sek

Rengöring, hudanalys, frans -och brynfärg, enzympeeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, lymfdränage, specialmask med vitaminkick. Denna behandling avslutas med en dagkräm och en vårdande foundation.

Beauty Box Mamma – 90 min4995 sek

Frans- och brynfärg, rengöring, hudanalys, milk peel, radiofrekvens, muskelavslappnande behandling, guldmask, dagkräm och produktrekommendation.

Beauty Box Rygg – 60 min1995 sek

För dig med fet och oren hud som har tendens till överskott av talg och porer. Djuprengöring , skrubb, ånga, porrengöring, lerbaserad mask, återfuktande kräm och produktrekommendation.

Beauty Box Lift & Firm – 45 min1395 sek
En upplyftande och uppstramande ansiktsbehandling utan kirurgiska ingrepp. Populär bland många celebriteter då du får ett direkt lyft, jobbar förebyggande mot rynkor samt får en vacker lyster. Jontoforesen förbättrar penetrationen av de aktiva ingredienser som appliceras på huden. Muskelstimuleringen hjälper till att boosta micro-cirkulationen samt stimulerar de kollagena- och elastina fibrerna.

Rengöring, AHA-pensling, Jontofores, muskelstimulering med faradisk ström, vitaminmask, dagkräm och produktrekommendation.

Beauty Box BridePris efter överrenskommelse

Vi skräddarsyr olika behandlingar efter dina behov och önskemål. Bara fantasin sätter gränser.

  • Erbjudanden

  • Boka online

    boka nu

  • Nöjda kunder