Ansiktsbehandlingar


Ansiktsbehandling mini – 30 min 595 sek

Rengöring, hudanalys, peeling, kortare ansiktsmassage, mask, dagkräm och produktrekommendation.

Beauty Box Classic – 60 min 795 sek

Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansikts-dekolletagemassage, mask, dagkräm och produktrekommendation.

Beauty Lyster – 60 min 1095 sek

Rengöring, hudanalys, AHA-pensling, ånga, porrengöring, lyxig specialmask med vitamin kick, dagkräm och produktrekommendation.

Beauty Box X Kardashain LED – 60 min 1695 sek

Vem vill inte ha Kim Kardashians berömda glow och perfekta hy? Nu har vi tagit fram tre stycken behandlingar just för dig inspirerade av Kim herself! Vi skapar mikrokanaler i huden med hjälp av microneedling, därefter applicerar vi en kemisk peeling som tränger ner på djupet genom dessa kanaler. Detta följs upp med en sheetmask rik på vitaminer och hyaluronsyra. Behabdlingen avslutas med LED-ljus samt ultraljud. LED-ljuset och Ultraljudet maximerar effekten av masken samtidigt som de jobbar mot pigment, hudföryngring och antiinflammatoriskt.

Clean Skin 1195 sek

Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ytterligare en rengöring, ansiktsmask, vårdande dagkräm samt special vård. En akne behandling som rengör på djupet och förser huden med mycket fukt samtidigt som den är avfettande. Den tar effektivt bort döda hudceller och har en förminskande effekt på förstorade porer samtidigt som den gör huden klarare och lämnar en skön känsla av renhet. Passar utmärkt för en blank, oren, storporig eller blandad hud.

Beauty Box Guld – 120 min 1995 sek

Frans & brynfärg, rengöring, hudanalys, AHA-pensling, ånga, porrengöring, bryntrådning, ansikts – och dekolletagemassage som efterföljs av hyaluronsyra-serum och 24-karat guldmask för både ansikte och hals med vitaminkick, dagkräm och produktrekommendation.

Beauty Box Man – 45 min 695 sek

Ryggmassage, rengöring, peeling, dekolletagemassage, fuktgivande mask, skalpmassage, dagkräm och produktrekommendation.

Beauty Box Glow – 60 min 4495 sek

Rengöring, hudanalys, milk peel, Dermapen, rikt återfuktande och lugnande ansiktsmask, dagkräm och produktrekommendation.

Beauty Box Pregnant – 90 min 1395 sek

Rengöring, hudanalys, frans -och brynfärg, enzympeeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, lymfdränage, specialmask med vitaminkick. Denna behandling avslutas med en dagkräm och en vårdande foundation.

Beauty Box Mamma – 90 min 4995 sek

Frans- och brynfärg, rengöring, hudanalys, milk peel, radiofrekvens, muskelavslappnande behandling, guldmask, dagkräm och produktrekommendation.

Ion Active Power treatment – 45 min 995 sek

En snabb behandling för dig som vill se resultat. Vi använder joniserade serum samt en specialmask för att jobba mot fuktfattig hud med nedsatt spänst, acnebenägen hud, pigmenteringar och för dig som vill ha extra lyster. Passar även dig med känslig hy.

Behandlingen skräddarsys helt efter din hud och ditt hudtillstånd.

Beauty Box Acne – 45 min 1695 sek
Rengöring, hudanalys, lerbaserad kemisk peeling, exfoliering med ultraljud, blått LED-ljus, lugnande mask, dagkräm och produktrekommendation.

Skräddarsydd ansiktsbehandling för en oren och inflammerad hud. Målet är att kontrollera och balansera talgproduktionen, avlägsna porer och orenheter. Det blåa LED-ljuset med sin förmåga att frigöra giftfria radikaler från P-bakteriens acnebakterier används för att lugna ner inflammerade acne.

Beauty Box Rygg – 60 min 1995 sek

För dig med fet och oren hud som har tendens till överskott av talg och porer. Djuprengöring , skrubb, ånga, porrengöring, lerbaserad mask, återfuktande kräm och produktrekommendation.

Beauty Box Lift & Firm – 45 min 1395 sek
En upplyftande och uppstramande ansiktsbehandling utan kirurgiska ingrepp. Populär bland många celebriteter då du får ett direkt lyft, jobbar förebyggande mot rynkor samt får en vacker lyster. Jontoforesen förbättrar penetrationen av de aktiva ingredienser som appliceras på huden. Muskelstimuleringen hjälper till att boosta micro-cirkulationen samt stimulerar de kollagena- och elastina fibrerna.

Rengöring, AHA-pensling, Jontofores, muskelstimulering med faradisk ström, vitaminmask, dagkräm och produktrekommendation.

Beauty Box Bride Pris efter överrenskommelse

Vi skräddarsyr olika behandlingar efter dina behov och önskemål. Bara fantasin sätter gränser.

  • Erbjudanden

  • Boka online

    boka nu

  • Nöjda kunder