Medicinska Ansiktsbehandlingar

Behandlingarna är djupgående och ger en friskare och renare hud med ökad lyster.

 

Beauty Box Rosacea – 45 min 3495 sek
Rengöring, hudanalys, enzympeeling, microstamp med kärlsammandragande serum, reparerande och lugnande sheetmask, dagkräm och produktrekommendation. Lämpar sig för en hud med rosacea, acne och förstorade porer.

 

Beauty Box Diamond – 60 min 8995 sek
Rengöring, hudanalys, milk peel, microstamp med vårt unika Diamondserum, Intraceuticals Oxygen och LED-ljus. Behandlingen avslutas med svalkande massagekulor, dagkräm och produktrekommendation. Lämpar sig för en hud som är stressad med rosacea, acne och förstorade porer.

 

Brilliant Skin – 45 min  795 sek
Rengöring, fuktgivande peeling, ansiktsmask, vårdande dagkräm.
Behandlingen stärker hudens naturliga skyddsbarriär och ger huden en fantastisk lyster. Behandlingen motverkar effektivt fria radikaler och förebygger därmed hudens åldrande. Lämpar sig för en hud som har brist på lyster och som behöver en rejäl dos av fukt.

 

Clean Skin – 60 min 1195 sek
Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ytterligare en rengöring, ansiktsmask, vårdande dagkräm samt special vård. En akne behandling som rengör på djupet och förser huden med mycket fukt samtidigt som den är avfettande. Den tar effektivt bort döda hudceller och har en förminskande effekt på förstorade porer samtidigt som den gör huden klarare och lämnar en skön känsla av renhet. Passar utmärkt för en blank, oren, storporig eller blandad hud.
  • Erbjudanden

  • Boka online

    boka nu

  • Nöjda kunder