Carita Ansikte

 

Carita Ansikte Lift Firming – Anti-age behandling 100 min 1595 sek
En exceptionell behandling med djupverkande massage. Avancerade aktiva anti-age ingredienser och ideal Pro-Lift för att behandla, fördröja och minska ålderstecken. Huden får ett synligt och hållbart lyft och känns fräschare & mjukare med nya lyster Använd någon av PROGRESSIF-serierna hemma för att förlänga och förstärka behandlingen.

 

Lift Firming boosting – anti-age behandling 60 min 950 sek
Perfekt som uppföljare till Lift Firming. Stärkande ansiktsbehandling för att förlänga resultaten och lyften. Kan även göras separat.

 

Caritas Ideal Solution 90 min 1495 sek
Som en djupdykning i klarblått lagunvatten – en behandling som släcker törsten hos en fuktfattig hud. Intensivt återfuktande och närande. Huden blir mjukare och fylligare samtidigt som torrhetslinjer reduceras. Använd serien IDEAL HYDRATION hemma för att förlänga och förstärka behandlingens resultat.

 

Quick Lift – Anti-age 30 min 595 sek
Lyfter trötta ögon, reducerar fina linjer och rynkor runt ögonen. Behandlingen är även perfekt för att reducera linjer på pannan, bekymmersvecket och nasolabialvecket. Kur på 10 gånger rekommenderas. Använd någon av PROGRESSIF-serierna hemma för att förlänga och förstärka behandlingens resultat.

 

  • Erbjudanden

  • Boka online

  • Nöjda kunder