Beauty Box X Kardashian

 
Vem vill inte ha Kim Kardashians berömda glow och perfekta hy?
Nu har vi tagit fram tre stycken behandlingar just för dig inspirerade av Kim herself!


Beauty Box X Kardashian LED

Rengöring, hudanalys, microneedling, kemisk peeling, sheetmask, LED-ljus och Ultraljud. Behandlingen avslutas med en  reparerande kräm.

Med microneedling skapar vi mikrokanaler i huden. Sedan appliceras en kemisk peeling som tränger ner på djupet med hjälp av dessa mikrokanaler.  Därefter lägger vi på en sheetmask rik med vitaminer och hyaluronsyra, dessa ämnen slussas även direkt ner på djupet med hjälp av dessa kanaler. Behabdlingen avslutas med LED-ljus samt ultraljud. LED-ljuset och Ultraljudet maximerar effekten av masken samtidigt som de jobbar mot pigment, hudföryngring samt antiinflammatoriskt.

40 min, 1695 kr

 

Beauty Box X Kardashian LIFT

Rengöring, hudanalys, peeling, radiofrekvens, muskelstimulation, hudföryngrande sheetmask. Behandlingen avslutas med en reparerande kräm.

Ett snabbt och direkt lyft för ansiktet. Radiofrekvens värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna. Muskelstimulationen aktiverar och stärker musklerna i ansiktet för en stramande effekt.

40 min, 1295 kr

 

Beauty Box X Kardashian YOUNGER

En snabb och smärtfri hudföryngring på Kim Kardashians vis.

Rengöring, hudanalys, IPL hudföryngring & LED-ljus. Vi behandlar ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen avslutas med vårdande produkter.

60 min, 2995 kr

 

 

  • Erbjudanden

  • Boka online

  • Nöjda kunder